17 november 2017

Kerkdienst 26 november, Dienst van Gedenken

Geschreven door AnnaElise

Dienst van gedenken

Op zondag 26 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar, worden tijdens de dienst ter nagedachtenis de namen genoemd van de leden, vrienden en belangstellenden van onze gemeente, die dit kerkelijk jaar zijn overleden.

Het uitspreken van hun namen, leeftijden en data van overlijden en het kort iets vertellen over de overledenen, geven onze gemeente de gelegenheid hen te gedenken, tezamen met de nabestaanden. Wij vragen een familielid, vriend(in) en/of contactlid van de overledene bij het uitspreken van de naam een kaars te ontsteken aan de Paaskaars. De kaarsen blijven tijdens de dienst branden en worden na de dienst meegegeven aan de nabestaanden. Alle aanwezigen kunnen zelf ook een kaars ontsteken voor een overledene aan wie zij denken.

In deze dienst zal een van onze eigen predikanten voorgaan, Mw. Ds. H.J.M. van der Woude.

We collecteren voor “Amnesty Oosterbeek”.

De kerkdiensten in de Remonstrantse kerk aan de Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek zijn op zondagochtend en beginnen om 10 uur. Iedereen, gelovig of niet, is van harte welkom. Na afloop van de dienst kun je een kop koffie of thee blijven drinken en napraten.

 

Gerelateerd