Een kaarsje aansteken

Vanaf nu kun je ook een digitaal een kaarsje aansteken op deze website. Je inzending kunnen we tonen op deze pagina, of als je dit niet wilt steken we een kaarsje voor je aan in onze kerk.

     

                                                                                               Aangestoken kaarsjes

🕯

Raymond P.
Ik steek een kaarsje aan voor Trudi Lutke Schipholt. Lieve Trudi. In de korte tijd die ik je mocht kennen via de kerk heb je op mij veel indruk gemaakt. Met je warme persoonlijkheid, belangstelling voor alles om je heen en je lieve karakter. De mails die je me stuurde, en de gesprekken die we voerden bewaar ik in mijn hart. Rust zacht.

🕯

Gerda Kooiman
Ik steek een kaarsje aan voor Trudi Lutke Schipholt; In dierbare herinnering!

🕯

Elly Hendriks
Ik steek een kaarsje aan Mijn lieve vader en moeder. Veels te vroeg zijn jullie van ons heengegaan. Wij missen jullie nog iedere dag 

🕯

Esther
`there´s a crack in everything, that´s how the light gets in..` De allermooiste mooiste tekst van Leonard Cohen wat mij betreft, en deze heeft me veel kracht gegeven de afgelopen 2 jaar. Ben erg dankbaar dat ik het licht weer kan toelaten in mijn leven en wens iedereen die dat nodig heeft waar ook ter wereld ook toe

🕯

Geen naam
Ik steek een kaarsje aan voor Anne-Roos

🕯

AnnaElise
ter nagedachtenis aan Hermien, die we te jong nog, nu moeten missen. Niemand kan haar vervangen

🕯

Elly van Liempt
Mijn kaarsje steek ik aan voor diegenen die in psychische nood verkeren.
Jesaja 42:3‘Hij zal het geknakte riet niet breken’.

🕯

Anoniem
Op hoop van Vrede

🕯

Raymond
Ik steek een kaarsje aan voor mijn overleden moeder en voor iedereen die met het gemis van een naaste moet leven.