Activiteiten

Remonstranten Oosterbeek op zoek naar verbinding

De Remonstranten vormen in Oosterbeek en omgeving een vrijzinnige geloofsgemeenschap die werk maakt van de toekomst. Remonstranten houden niet van dogma’s en geloven dat God tussen mensen gebeurt. Naast de wekelijkse kerkdiensten op zondagmorgen (om 10 uur) biedt de Remonstrantse Gemeente Oosterbeek verschillende andere activiteiten aan op het raakvlak van geloofsverdieping en spiritualiteit, kunst en cultuur.

Vanwege corona gaan momenteel veel gebruikelijke activiteiten zoals lezingen, lunchbijeenkomsten en meditatieve momenten helaas niet door.

Wekelijkse kerkdienst

Het is weer mogelijk om aanwezig te zijn bij de wekelijkse zondagse kerkdienst om aanvang 10 uur, met bijbellezingen en uitleg, gebed en stilte.
Zolang de beperkende maatregelen nog van kracht zijn dienst u zich hiervoor aan te melden bij Lieuwe Broersma op lieuweboudewijn3@icloud.com
Ook op bijzondere dagen, zoals kerstmis, is er een kerkdienst. In sommige diensten gaan onze eigen predikanten, ds. Annemarieke van der Woude en ds. Joost Roselaers voor. Op andere zondagen is zijn er gastvoorgangers.
Alle diensten zijn ook te beluisteren op kerkdienstgemist.

In coronatijd verschijnen er podcasts over het boek “De zin van het leven” van Fokke Obbema. Onze predikanten gaan in deze podcasts in gesprek met leden over een hoofdstuk uit het boek dat hen het meest geraakt heeft. Onder het kopje actueel op deze website kun je de podcasts vinden en beluisteren.

Volg ons voor actuele informatie

Actuele ontwikkelingen en wijzigingen in het programma vind je behalve op deze website ook via Twitter @RemOosterbeek of op de Facebookpagina van de Remonstrantse Gemeente Oosterbeek.