Lunchbijeenkomst met Trees van Montfoort

Lunchbijeenkomst met Trees van Montfoort
Datum 18 oktober 2019
Tijd 12:00 - 13:30 uur
Locatie Remonstrantse kerk, Oosterbeek
Entree
€10 / €12,50

Ook de remonstrantse gemeente Oosterbeek denkt na over duurzaamheid (zie bij de ‘Kringen’): hoe kunnen wij een ‘groene kerk’ zijn? De theoloog, predikant en communicatieadviseur

Trees van Montfoort denkt ook na over die vraag en schreef er een boek over: Groene theologie, eerder dit jaar verschenen bij uitgeverij Skandalon. Zij bepleit een andere kijk op de schepping, waarin niet de mens centraal staat, maar Gods liefde voor heel de schepping. Trees van Montfoort werkte eerder als programmamaker bij de KRO en HUMAN en was hoofd van de afdeling voorlichting van de Protestantse Kerk in Nederland. Op 18 oktober is zij te gast bij onze lunchbijeenkomst, om van gedachten te wisselen over haar nieuwe boek.

Een gezonde driegangenlunch in de consistorie (de grote vergaderzaal) van de kerk, in combinatie met stof tot gesprek en nadenken in de vorm van een inleiding: dat is de succesformule van onze lunchbijeenkomsten. U dient zich vooraf aan te melden, uiterlijk de woensdag vóór de bijeenkomst, bij Gerda Versteegen (zie hieronder). Kosten : € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. De lunches beginnen om 12 uur en duren in de regel tot 13.30 uur. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: gverstee@xs4all.nl, of telefonisch: 026-3336114.

Agenda