15 juli 2016

Er zullen deze nacht geen sterren zijn #dichtbijnice

Geschreven door Redactie
Actueel Foto: Adrian Kingsley-Hughes Er zullen deze nacht geen sterren zijn #dichtbijnice

Imme Dros

Psalm 102

er zullen deze nacht geen sterren zijn
er is geen maan, ik eet mijn brood met as
en tranen, tranen mengen zich met wijn
ik ben geslagen en verdord als gras
er is geen maan, ik eet mijn brood met as
mijn God keer uw gezicht niet af van mij
ik ben geslagen en verdord als gras
en alle dagen gaan als rook voorbij
mijn God keer uw gezicht niet af van mij
de lucht is leeg, de weide een woestijn
en alle dagen gaan als rook voorbij
er zullen deze nacht geen sterren zijn.

Over Redactie

Redactie

De redactie van Remonstranten.nl bestaat uit Annemarie Gerretsen, Liesbeth Orthel en Michel Peters. Zij opereren vanuit het Landelijk Bureau in Utrecht en komen wekelijks bij elkaar om voor jou de meest actuele, inspirerende, verdiepende en/of remonstrantse blogs te publiceren. Voor tips kun je het contactformulier gebruiken.

Gerelateerd