2 april 2024

Borstlap sluit het seizoen van De Vrije Tafels af met inspirerende dinerlezing

Geschreven door lieuweboudewijn

Op woensdagavond 24 april zal de Stichting De Vrije Tafels van Oosterbeek het laatste dinerlezingsevenement van het seizoen organiseren in de betoverende concertzaal van Oosterbeek. Dit unieke samenkomen, ontworpen om een open dialoog te bevorderen over actuele onderwerpen die ons allen aangaan, wordt voorgezeten door niemand minder dan Hans Borstlap. Hij zal ons meenemen in de actualiteit van de kabinetsformatie in eigen land en de naderende Europese verkiezingen.

Het thema van dit seizoen, “Wie is de mens?”, heeft ons geleid naar diepgaande verkenningen van de uitdagingen die ons mens-zijn diep raken, in een tijd waarin veel van onze fundamenten lijken te verschuiven. Sprekers hebben hun inzichten gedeeld over ‘Op zoek naar een verhaal dat ons bindt’, de invloed van het klimaat, en de dynamiek van nieuwkomers in onze samenleving.

Hans Borstlap,

weinig mensen in Nederland kennen de overheid en politiek zo goed als hij. De heer Borstlap wordt buitengewoon gerespecteerd vanwege zijn analyses en zijn tomeloze inzet voor de democratie. We nemen deze avond een pas op de plaats en zullen luisteren naar de inzichten van deze éminence grise, in de hoop dat we verrijkt en bemoedigd weer huiswaarts keren.

Prijs: € 45,- per persoon. Deze prijs is mogelijk dankzij externe financiële steun. We hopen dat meer mensen in staat zullen zijn  deel te nemen aan de avond. Iedereen die graag aanwezig wil zijn, is van harte welkom!”

Locatie
Concertzaal Oosterbeek
Rozensteeg 3
6862 DH Oosterbeek
24-04-2024 . Inloop 18.30 u en aanvang lezing 18.45 uur

Meer info: devrijetafelsvanoosterbeek.nl
Koop uw tickets via de website van de Concertzaal  à € 45,-  inclusief lezing, welkomstdrankje, diner en drank –  www.concertzaal-oosterbeek.nl/tickets

Plaats een reactie

Gerelateerd