6 september 2017

Feest van het Gesprek, met Huub Oosterhuis – 10 september 14.30 – 17.00 uur

Geschreven door AnnaElise

’s Middags vindt tussen 14.30 en 17 uur op 10 september in onze kerk het Feest van het Gesprek plaats.

Het hoogtepunt is om 15 uur een inleiding door de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis. Zo bekend, dat hij geen nadere toelichting en aanbeveling nodig heeft.

Er zijn nog -gratis!- kaarten beschikbaar voor de voordracht van Huub Oosterhuis komende zondagmiddag bij de remonstranten in Oosterbeek. Even een mailtje naar de secretaris van de kerkenraad (gverstee@xs4all.nl) en de kaart(en) worden voor u gereserveerd.  U bent van harte welkom. Ook trouwens ’s morgens in de dienst van 10 uur (zonder kaartje, maar wel met liederen van Oosterhuis…).

Tijdens het Feest van het Gesprek presenteren de gesprekskringen zich, zijn gesprekken te voeren over je geloof of andere onderwerpen en uiteraard zijn er heerlijke hapjes en drankjes. Ook zal er een boekenstand zijn, waar de nieuwste boeken van Huub Oosterhuis – door hem gesigneerd! – te koop zullen zijn.

Omdat de ruimte in onze kerk maar beperkt is, is het nodig om een toegangskaart te hebben om de lezing van Huub Oosterhuis te kunnen bijwonen. Die toegangskaarten zijn gratis te bestellen bij onze secretaris, Gerda Versteegen, via gverstee@xs4all.nl, tel. 026-3336114.  Wees er op tijd bij!

Plaats: de Remonstrantse kerk,  Wilhelminastraat 10 in Oosterbeek.

Plaats een reactie

Gerelateerd