24 maart 2021

Kerkdiensten rond Pasen

Geschreven door Raymond Pichon

De Goede Week is aangebroken en daarmee eveneens het feest van Pasen. Helaas is het niet mogelijk om onze kerkdiensten te bezoeken. Daarom zijn we online met luisterdiensten! De dienst op Witte Donderdag en Pasen worden voor u tevens op beeld opgenomen en zijn later via ons kanaal op Youtube te bekijken. Ook kunt u alle diensten beluisteren via kerkdienstgemist.

Dienst Witte Donderdag
Joost Röselaers gaat ons voor in deze dienst. Dit is een dienst in Schrift en Tafel, en is behalve via kerkdienst gemist ook in beeld te bekijken. Dick van der Meer begeleidt ons op het orgel. De zang wordt verzorgd door Lieuwe Broersma en Marianne Croon.
Wij nodigen u uit om thuis ook het Avondmaal mee te vieren. U kunt dan voor de dienst wijn (of sap) en een stukje brood klaarzetten. Zo zijn wij ondanks de afstand toch met elkaar verbonden in dit ritueel van verbondenheid. Misschien voelt het wat onwennig aan? Dan kan het wellicht helpen te bedenken dat Jezus’ laatste maaltijd met z’n leerlingen ook een bij uitstek huiselijk tafereel was.

Dienst Goede Vrijdag
In deze dienst gaat Annemarieke van der Woude voor. Deze dienst is live te volgen via kerkdienstgemist. Om 19.00 uur. Govert de Kleer begeidt ons muzikaal en de zang wordt verzorgd door Raymond Pichon en Tineke de Jong.

Dienst Pasen
In deze dienst gaat Annemarieke van der Woude voor. Dick van der Meer begeleidt ons op het orgel. De zang wordt verzorgd door Raymond Pichon en Lieuwe Broersma. Deze dienst is zowel in beeld als via kerkdienstgemist te beluisteren.

U bent van harte uitgenodigd bij deze diensten aan te sluiten. Volg hiervoor ons kanaal op kerkdienstgemist. De diensten die in beeld worden opgenomen kunt u eveneens bekijken via het ons Youtubekanaal.

Plaats een reactie





Gerelateerd