20 mei 2021

Kerkdiensten weer in de kerk!

Geschreven door Martine Hemstede

Vanaf zondag 23 mei om 10 uur kunnen we elkaar weer ontmoeten in de Remonstrantse kerk Oosterbeek. Na wat wikken en wegen heeft de kerkenraad besloten dertig mensen toe te laten in de kerk. U kunt zich voor vrijdag 17 uur aanmelden voor de dienst bij Lieuwe Boudewijn lieuweboudewijn3@icloud.com of via 06 290 369 45. De volgorde van aanmelden is leidend.

De Pinksterdienst wordt geleid door de beide predikanten van de Remonstranten Oosterbeek ds. Annemarieke van der Woude en ds. Joost Röselaers en begint met een gesprek over de voorbije maanden met de vraag: wat heeft u de afgelopen maanden goed gedaan? Joost schrijft er het volgende over:

Met Pinkstern ontvangen we voor het eerst in maanden weer bezoekers in de kerk. Daar verheugen wij ons zeer op! Koffie drinken zit er helaas nog niet in. Wij zijn zeer benieuwd hoe u de afgelopen maanden bent doorgekomen. Daarom willen we een aantal mensen aan het woord laten voordat de dienst begint, en u uitnodigen om antwoord te gven op de vraag: wat heeft u de afgelopen maanden goed gedaan? (in enkele zinnen). Wilt u daar antwoord op geven? Laat het ons weten! Wij geven u graag het woord aan het begin van de dienst. maar u mag ons ook uw antwoord mailen, dan lezen wij het voor.

Als u hier gehoor aan wilt geven, kunt u uw antwoord mailen aan Joost: jhroselaers@online.nl 

voor wie niet aanwezig kan zijn is de dienst na afloop online te volgen:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/1863-Remonstrantse-Gemeente-Oosterbeek-eo/events     of via de app van kerkdienst gemist.

Plaats een reactie





Gerelateerd