18 februari 2021

Oosterbeekse podcasts over de zin van het leven

Geschreven door Raymond Pichon

Nieuwe serie van drie podcasts over “De zin van het leven.”

De podcasts bestaan uit gesprekken aan de hand van het boek “De zin van het leven” van Fokke Obbema. In deze bundel voert Volkskrant-journalist gesprekken over de essentie van ons bestaan. Oorspronkelijk zou er een gespreksgroep gehouden worden over het boek. Vanwege de omstandigheden vindt dit nu online plaats.

De komende drie weken verschijnt de podcast op maandagochtend: 1, 8 en 15 maart op de website van de remonstrantse gemeente Oosterbeek. In deze podcasts gaan onze predikanten Annemarieke van der Woude en Joost Röselaers in gesprek met drie deelnemers van de gespreksgroep: Jeroen Hendriksen als eerste, gevolgd door Miriam Schröder en Klaas Stoter over het interview dat hen het meest raakte.

Digitaal nagesprek over de podcasts. Na het verschijnen van de podcasts is het mogelijk om met de geïnterviewden, predikanten en belangstellenden in gesprek te gaan. Dat gebeurt via Zoom. U bent allen van harte welkom om daarbij aan te sluiten. Deze digitale gesprekken vinden plaats op:
-woensdag 3 maart 10.30 – 11.30 uur
-woensdag 10 maart 10.30 – 11.30 uur
-woensdag 17 maart 10.30 – 11.30 uur

Geef uw deelname door aan jhroselaers@online.nl. U ontvangt ruim van tevoren een link waarmee u kunt deelnemen aan het digitale gesprek

Er is één reactie op “Oosterbeekse podcasts over de zin van het leven”

  1. Anneke Vogel Wille schreef:

    Hierbij meld ik me aan voor de besprekingen voor de volgende drie woensdagen.

    Met vriendelijke groet,

    Anneke

Plaats een reactie





Gerelateerd