30 november 2020

Podcast over ‘de zin van het leven’ met Joost en Annemarieke

Geschreven door Raymond Pichon

Deze advent verschijnen er vier podcasts van de Remonstrantse gemeente Oosterbeek. De eerste vindt u onder dit bericht. De podcasts (geluidsopnames) bevatten gesprekken aan de hand van ‘de zin van het leven’ van Fokke Obbema. In deze bundel voert de Volkskrant-journalist gesprekken over de essentie van ons bestaan. Oorspronkelijk zou er een gespreksgroep gehouden worden over het boek. Vanwege Corona vinden de gesprekken nu online plaats.

De komende weken verschijnt op maandagochtend op de website van de remonstrantse gemeente een podcast. De eerste podcast is een gesprek tussen predikanten Annemarieke van der Woude en Joost Röselaers. Deze kunt u vinden door op het podcastlogo onderaan dit bericht te klikken. In de volgende podcasts gaan de predikanten in gesprek met drie deelnemers van de gespreksgroep: Martine Hemstede, Bernard Kersten en Michiel Moerdijk, over het interview dat hen het meeste raakte.

Na het verschijnen van de podcasts kunt u met de geïnterviewden, predikanten en elkaar in gesprek. Dat gebeurt via Microsoft Teams. U bent allen van harte welkom om daarbij aan te sluiten. Deze digitale gesprekken vinden plaats op:

-woensdag 9 december 10.30-11.30 uur

-woensdag 16 december 10.30- 11.30 uur

-woensdag 23 december 10.30- 11.30 uur

Geef uw deelname door aan jhroselaers@online.nl. U ontvangt ruim van tevoren een link die toegang geeft tot de bijeenkomst. Mail of bel gerust met vragen.

Plaats een reactie

Gerelateerd