25 november 2020

Serie podcasts over ‘de zin van het leven’

Geschreven door Raymond Pichon
Deze advent worden vier podcasts verstuurd vanuit de remonstrantse gemeente Oosterbeek. De podcasts (geluidsopnames) bestaan uit gesprekken aan de hand van ‘de zin van het leven’ van Fokke Obbema. In deze bundel voert Volkskrant-journalist gesprekken over de essentie van ons bestaan. Oorspronkelijk zou er een gespreksgroep gehouden worden over het boek. Vanwege Corona vindt het nu online plaats.
De komende vier weken verschijnt op maandag ochtend op de website van de remonstrantse gemeente een podcast. De eerste podcast is een gesprek tussen predikanten Annemarieke van der Woude en Joost Röselaers. In de daaropvolgende podcasts gaan de predikanten in gesprek met drie deelnemers van de gespreksgroep, Martine Hemstede, Bernard Kersten en Michiel Moerdijk, over het interview dat hen het meeste raakte.
Digitaal gesprek over de podcasts
Na het verschijnen van de podcasts is het mogelijk om met de geïnterviewden, predikanten en elkaar in gesprek te gaan. Dat gebeurt via Microsoft Teams. U bent allen van harte welkom om daarbij aan te sluiten. Deze digitale gesprekken vinden plaats op:
-woensdag 9 december 10.30-11.30 uur
-woensdag 16 december 10.30- 11.30 uur
-woensdag 23 december 10.30- 11.30 uur
Geef uw deelname door aan jhroselaers@online.nl. U ontvangt ruim van tevoren een link.
Mail of bel ons gerust met vragen.

Plaats een reactie

Gerelateerd