5 november 2019

Stichting chef: vierde school voor Gambia

Geschreven door Raymond Pichon

Het is ongelooflijk maar waar.  

Stichtingchef heeft alweer  de vierde school  in Gambia opgeleverd. In december  heeft het bestuur, als een soort kerstcadeau,  besloten de bouwvallige kleuterschool, die op instorten stond, af te breken en te herbouwen.

In januari zijn we daar geweest en hebben de eerste stenen voor de bouw gemaakt. In april zijn alle muren gestuukt en  het dak erop gelegd. In oktober alles laten betegelen, de hele school  geverfd en toiletgroepen gerenoveerd. Het dorpje Sambuyang is nu supertrots op hun prachtige nieuwe school. Uiteraard moest dit gevierd worden met veel muziek, dans  en een rijstmaaltijd. Dit alles is mogelijk gemaakt door de jaarlijkse kerkelijke bijdrage en andere sponsors.  

Als stichting willen we steeds fysiek aanwezig zijn om het bouwproces aan te sturen,  te begeleiden en zelf ook actief  mee te helpen. Dit doen we geheel op eigen kosten, zodat iedere euro van de sponsors ook echt daar terecht komt. Het is een zegen om dit te mogen en te kunnen doen.

Inmiddels zijn we weer op een andere locatie(Tujereng) begonnen met de bouw van een nieuwe school, zodat de kinderen ook daar naar school kunnen.

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Mocht u ons hierbij willen ondersteunen, dan zou dat geweldig zijn! Wij zijn 100% ANBI.   Stichtingchef  NL24RABO 0300070772

Hartelijke dank alvast!

Jaap van Duuren

 

Er zijn 2 reacties op “Stichting chef: vierde school voor Gambia”

 1. Mariejelle Boom schreef:

  Goedemiddag. Onze basisschool krijgt in de zomervakantie nieuw meubilair. Wij willen ons huidige meubilair graag aan een stichting schenken, die het goed kan gebruiken. Heeft u interesse?

 2. Jaap van Duuren schreef:

  Wat verschrikkelijk aardig van u om het meubilair aan een goed doel te het.
  Helaas hebben wij meubilair voldoende momenteel.
  Maar nogmaals hartelijk dank!
  Jaap van Duuren
  StichtingChef
  06-55164706

Plaats een reactie

Gerelateerd