2 februari 2021

Stichting chef werkt hard aan school in Gambia

Geschreven door Raymond Pichon

Ondanks het coronavirus gaan de bouwwerkzaamheden aan de derde school van Stichtingchef gewoon door. Het dak zit er inmiddels op en de vloeren zijn ook gestort. Ook het meubilair is inmiddels per schip aangekomen. De ramen deuren zijn besteld en worden de komende week geleverd en ingemetseld.

We hopen als bestuur weer snel naar Gambia te kunnen om dit project in Tujereng verder af te ronden. Als alles goed verloopt zal de oplevering na de zomervakantie plaatsvinden.

De mensen daar hebben het momenteel erg moeilijk. Ondanks het feit, dat er weinig coronadoden zijn te betreuren, gelden er wel strenge regels. Van uit Nederland zijn er al vele maanden geen vluchten mogelijk. Geen toerisme betekent geen werk, geen geld geen eten! Sociale voorzieningen, voedselbank nul komma nul! Helemaal niets. Daarom hebben we het afgelopen jaar ook heel wat zakken rijst gedoneerd aan vele straatarme mensen in de diverse afgelegen dorpjes. Ondanks de armoede is de dankbare glimlach bemoedigend.

Wij als Stichtingchef.nl blijven ons inzetten voor onderwijs in Gambia. Wilt u ons steunen ? Heel graag! NL24RABO 0300070772 Zij verdienen een eerlijke kans op een betere toekomst!

Jaap van Duuren
Stichtingchef.nl

 

Er is één reactie op “Stichting chef werkt hard aan school in Gambia”

  1. Anne Hofman schreef:

    Mooi werk!

Plaats een reactie





Gerelateerd