23 maart 2022

Voorjaarsactiviteiten in onze kerk

Geschreven door Raymond Pichon

Hieronder lees je onze agenda van activiteiten in het voorjaar 2022. Natuurlijk vieren we elke zondagochtend met elkaar, maar daarnaast kun je naar de volgende activiteiten.
Weet je van harte welkom!

Meditatief momenten
Iedere eerste donderdag van de maand om 20.00 u. De komende periode is dit op 5 mei. Bij elke bijeenkomst vertelt een inleider kort over zijn of haar inspiratiebron, en worden er teksten gedeeld van deze inspiratiebron. Organisatie: Miriam Schröder, Lieuwe Broersma en Joost Röselaers. Aanmelden is niet nodig maar mag wel op m.schroder@hetnet.nl

Lezingen
Donderdag 21 april lezing door Stevo Akkerman
Stevo Akkerman is journalist en drie maal per week vaste columnist op de tweede pagina van het dagblad Trouw. In 2017 werd hem de J.L. Heldringprijs toegekend voor de beste columnist. Hij staat bekend om zijn afgewogen oordeel. Stevo Akkerman zal in de lezing ingaan op kernvragen als: Hoe weten we of we ‘het goede’ doen? Bestaat er wel zoiets als ‘goed’ en ‘kwaad’?

De lezing vindt plaats in de kerkzaal van 19.30 – 21.30 u. Tijdens de pauze is er een drankje en een hapje. De entree bedraagt € 7,50 voor leden en vrienden van de gemeente en € 10,- voor anderen. Aanmelden is niet nodig.

Lunchbijeenkomsten
Vrijdag 6 mei is er een lunch met Sophie Lambrechtsen – ter Hors, onderwerp wordt nader bepaald
Op vrijdag 10 juni is er een lunch met Teun van de Steeg, musicus en schrijver van het boekje “Schaduwen van God”.

Een gezonde lunch die, zolang de beperkende coranamaatregelen van kracht zijn niet zoals gebruikelijk in de consistorie maar in de kerkzaal zal worden gehouden, vergezeld van een inleiding: dat is de formule van de lunchbijeenkomsten. De lunches beginnen om 12 uur en duren tot 13.30 uur. Kosten: € 10,- p.p. inclusief lunch voor leden en vrienden, voor anderen € 12,50. Aanmelden liefst per e-mail, uiterlijk de woensdag voor de bijeenkomst, bij Gerda Versteegen: gverstee@xs4all.nl; 026-3336114.

Lekenpreek
29 mei: Lekenpreek door Ahmed Marchouch tijdens de zondagsdienst

 

 

Plaats een reactie





Gerelateerd